Servicii de reparatie a suspensiei pentru microbuze in Moldova

Serviciile noastre de reparatii auto includ o serie de lucrari pe diverse sisteme auto. Echipa noastra de specialisti cu inalta calificare are o vasta experienta in reparatie microbuzelor de diferite marci si modele, astfel incat sa puteti fi siguri ca masina dvs. va fi deservita la cel mai inalt nivel.

Autoservire noastra dispune de servicii de reparatie a suspensiei in Chisinau pentru autoturisme si cargo. Folosim numai piese de schimb si echipamente de inalta calitate, care garanteaza calitatea si durabilitatea reparatiilor. Oferim reparatii profesionale ale sasiului, inclusiv inlocuirea suporturilor amortizoarelor, a discurilor de sustinere, a traverselor si a altor piese de suspensie.

Suntem specializati in reparatie cutiei de viteze, a cutiei de viteze spate, a arborelui de transmisie, a suportului de directie si a cutiei de viteze pe osie. Daca trebuie sa inlocuiti aceste piese, suntem gata sa va oferim servicii de inlocuire, astfel incat masina dvs. sa continue sa functioneze la un nivel ridicat. in serviciul nostru, unitatea sau butucul puntii spate, radiatorul sistemului de racire, radiatorul aparatului de aer conditionat si racitorul intern sunt, de asemenea, inlocuite.

Preturi la servicii noastre de reparatie a suspensei pentru autobuze in Moldova sunt competitive si depind de complexitatea lucrarilor si a pieselor de schimb utilizate. Ne straduim sa oferim clientilor nostri o munca de inalta calitate la preturi rezonabile. Puteti comanda servicii de reparatie a suspensei pentru masina dvs. pe site-ul nostru sau prin telefon. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va raspunda la toate intrebarile si sa va ofere cele mai bune solutii pentru reparatie masinii.

Daca aveti probleme cu microbuzul dvs., nu ezitati sa ne contactati pentru ajutor profesional. Echipa noastra este gata sa va ajute in orice moment. De asemenea, oferim o garantie pentru toate serviciile noastre, astfel incat sa puteti fi siguri de calitatea muncii noastre.

Puteti vizualiza intotdeauna lista generala a serviciilor de autoservice si puteti gasi ceea ce aveti nevoie:

Autoservice pentru microbuze in Moldova — Bus.md

Meniu