Servicii de reparatii a motorului pentru microbuze in Moldova

O masina nu este doar un mijloc de transport, ci si un asistent de incredere in viata de zi cu zi. Pentru ca masina sa fie intotdeauna in stare tehnica buna, este necesar sa efectuati in mod regulat deservireea si reparatie motorului.

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de reparatii ale motorului in Chisinau este inlocuirea curelelor de distributie. Acest tip de reparatii evita defectiuni grave si creste fiabilitatea motorului. Cu toate acestea, atunci cand kilometrajul masinii atinge un anumit nivel, poate fi necesara o revizie a motorului cu ardere interna. Acest tip de reparatie implica macinarea arborelui cotit, inlocuirea inelelor pistonului, reparatie chiulasei, precum si inlocuirea pompei de inalta presiune.

Pentru a efectua reparatie motorului de inalta calitate in Moldova, este necesar sa contactati specialisti care au experienta si cunostinte in acest domeniu. Nu va zgariti la calitatea serviciilor, deoarece reparatiile de calitate slaba pot duce la defectiuni grave si costuri crescute pentru restaurarea masinii in viitor.

Atunci cand alegeti un centru de service, este necesar sa tineti cont de reputatia companiei si de recenziile altor proprietari de masini. De asemenea, merita acordata atentie disponibilitatii echipamentelor moderne si calificarilor mesterilor. Pe langa inlocuirea curelelor de distributie si revizuirea motorului cu ardere interna pentru autobuze, reparatiile motorului pot include, de asemenea, inlocuirea bujiilor incandescente, a turbinelor, a senzorilor de presiune si a unei supape de presiune a sinei.

Echipa noastra efectueaza reparatie suportului de directie pentru microbuze in Chisinau, precum si reparatie cutiei de viteze a podului si a schimbatorului de viteze pentru autobuze. De asemenea, efectuam diagnostice eficiente ale motorului folosind diagnostice instrumentale si electrice pentru a detecta si elimina orice defectiuni.

Oferim preturi rezonabile la reparatie motorului pentru microbuze. Contactati-ne pentru a comanda servicii de reparatie a motorului si pentru a asigura buna functionare a masinii dvs.

Puteti vizualiza intotdeauna lista generala a serviciilor de autoservice si puteti gasi ceea ce aveti nevoie:

Autoservice pentru microbuze in Moldova — Bus.md

Meniu